Wanneer:
2 oktober 2019 @ 8:15 pm – 10:30 pm
2019-10-02T20:15:00+02:00
2019-10-02T22:30:00+02:00
Waar:
Zwembad 'De Joffer'
Goswijnstraat 3 Voerendaal
Kosten:
Gratis
Contact:
Richard Vaessen

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding duiken aqualung

Een proefduik maken?

Lijkt het je leuk of spannend om te leren duiken maar weet je nog niet zeker of het ook écht wat voor je is?
Ervaar dan in de veilige omgeving van het zwembad hoe het is om te duiken!  Door één van onze ervaren instructeurs krijg je de eerste beginselen van het (perslucht)duiken aangeleerd en ervaar je hoe het is om onder water te kunnen ademen. Deze proefduikles van ongeveer 1 uur vindt altijd plaats op de woensdagavond tijdens het “binnenseizoen”(oktober t/m april) en wel op onze thuisbasis,  Zwembad ‘de Joffer’ te Voerendaal.

Wat kun je van ons verwachten bij een proefduik?:
Wij zorgen voor alle benodigde duikapparatuur etc.  Het enige dat je zelf dient mee te nemen zijn zwemkleding, een handdoek en eventueel een t-shirt dat nat mag worden.
Na een korte kennismaking krijg je door een ervaren instructeur uitleg over o.a. het gebruik van duikapparatuur en handsignalen. Aansluitend zul je onder begeleiding van de instructeur je duikset opbouwen en samen onder water gaan. Je zult ervaren hoe heerlijk het is om gewichtloos te zweven in het water! 
Na het duiksetje afbouwen, douchen en omkleden, evalueren we je eerste duikervaring  en praten aan de bar nog gezellig na.

Stel je bent naar aanleiding van de proefduik dolenthousiast geworden en je wilt  overgaan tot lidmaatschap van de vereniging en instromen in de reguliere duikopleiding; dan hebben wij als vereniging een speciale aanbieding voor je klaarliggen. De instructeur kan je hierover meer vertellen.